Over ons

.

Welkom bij PokeVelsen.nl 

 

In de PokeVelsen webshop kun je terecht voor een breed assortiment van Japanse TCG'S van niet alleen Pokémon, maar ook andere TCG'S zoals Weiss Schwarz, Yugioh, Demon Slayer en meer!! Ook kan je bij ons terecht voor leuke accessoires voor je kaarten zoals sleeves, deck cases en playmats, en verkopen wij ook leuke en schattige Pokémon plushes.

 

Waarom Japans?

Waarom ik ervoor heb gekozen om mij volledig te focussen op de verkoop van Japanse TCG'S en accessoires?? Omdat ik persoonlijk zelf altijd fan ben geweest van anime. Ik heb altijd de Japanse Pokémon kaarten heb gespaard omdat ik ze er mooier en vet uit vind zien met de originele Japanse taal erop. Meestal is de kwaliteit van de Japanse kaarten ook een stuk beter.

 

Japanse kaarten zijn een stuk goedkoper, als je ze op Japanse websites besteld, en daar zit ook het probleem waar ik altijd mee zat. Het navigeren van de Japanse websites, de lange levertijden en niet te vergeten het gedoe met importkosten.

 

Op PokeVelsen.nl kun je kiezen uit verschillende Japanse TCG'S. Bestellingen voor 15:00 uur worden dezelfde dag nog  verzonden. Bestellingen na 15:00 uur worden de eerst volgende werkdag verstuurd.  Er zijn dus geen lange leveringstijden vanuit Japan of hoge leveringskosten, maar Japanse TCG 'S die gewoon vanuit Nederland worden verstuurd; snel en goedkoop!

 

Socials 


Bedrijf gegevens 

PokeVelsen

justine@pokevelsen.nl

Eikenstraat 24

1971XX IJmuiden

Kvk-nummer: 87678004

BTW-nummer: NL004465798B35