Ruilen of Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

De ondernemer Pokevelsen vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

 

Voorwaarden retourneren:

- Je dient je retour kenbaar te maken d.m.v. het invullen van het contactformulier of het versturen van een email naar Justine@pokevelsen.nl.

- Binnen 14 kalenderdagen (na ontvangst) retourneren..

Terugbetaling

Na ontvangst van jou (ongeopende) product en bij goedkeuring zullen wij direct de terugbetaling in werking zetten. Dit kan tot maximaal 5 werkdagen duren, afhankelijk van de betaalmethode. Let op! Je ontvangt alleen het aankoopbedrag terug exclusief de verzendkosten.

 

Wij houden je uiteraard op de hoogte van het geretourneerde artikel en de terugbetaling hiervan.

 

Mochten er onduidelijkheden zijn met betrekking tot ruilen, retourneren en terugbetaling van jouw gekochte artikel? Laat het ons weten via Justine@pokevelsen.nl onder vermelding van jouw ordernummer.

 

Annuleren

Ben je van gedachte veranderd? Dat kan gebeuren. Zolang jouw bestelling nog niet is verzonden kan je jouw bestelling gewoon annuleren. Dit kun je doen door een email te sturen naar Justine@pokevelsen.nl. Vergeet hierbij niet jouw ordernummer aan ons door te geven.